5 Basit Teknikleri için Yangın kapısı

Wiki Article

Olası bir felaketle alınlaşıldığında konstrüksiyonda bulunan insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın peklik sınıfı: Bir yapı malzemesi ve/veya elemanını şayeste ısıtma ve basınç koşulları şeşnda TSE 1263, TSE 4065 ile müntesip Avrupa standartlarında belirlenen yanmaya peklik deneyleri sonucunda saptanan yangına dayanım süresini belirler.

– Otel döşek odasında ya da süit odada en münezzeh bir noktadan çıkış bapsına derece ölçülen uzaklığın 15 m’ yi aşması yerinde birbirinden uzakta bahisşlandırılmış en az 2 çıkış bapsı bulunacaktır. Karşıt halde vahit kaçış bapsı yeterlidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve kötü sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Göreceksiniz ki bu mertebe erdemli kaliteli yangın kapılarını en mutabık fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği bilcümle dokumalarda en az 2 tane yangın çıkışı bulunması zorunludur. Hassaten konstrüksiyonlarda bulunacak nüfus nüshasına rabıtlı olarak yangın merdiveni çıkış adetsı da enseış gösterecektir.

Yangın merdiveninin hangi durumlarda bodruma derece ineceği yukarıda açıklanmıştı. Birkaç konu elan belirtmekte yarar var. Bodrum katta ocaklık var ise ve kavara kullanılıyorsa, 25 kişiden daha okkalı kişinin kullandığı bodrum katlarda ve bir kattan daha şu denli bodrum kezı olan binalarda ambarlama ve imalat bünyeldığı durumlarda kesin yangın bapsı ve yangın merdiven olmalıdır.

Parlayıcı ve patlayıcı maddeler ile akaryakıtların imal edilmiş olduğu, depolandığı, doldurma-tırı vırıaltma ve satış işlerinin kuruluşldığı bölgeler yüksek kazalı bölgeler olarak bileğerlendirilir.

Müstacel yangın çıkış bapsı yangının yayılmasını önler ve insanların cesaret zarfında autarı çıkmalarına yardımcı olmasının tarafı esna kuruluşnın farklı bölümlerine belirli bir müddet süresince kötüın elan azca gitmesini Yangın kapısı fiyatları sağlamlamaktadır. Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına metanet süresini belirtmektedir.

Yangına karşı güvende kalmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların kişi güvenliğini yağdırmak için kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla kredi oluşum etmekteyiz.

Yangın bapsı yangının yayılmaması ve bir binanın farklı alanları arasından belli bir müddet içinde dumanın intikalini azaltarak binadan güvenli bir biçimde çıkmasını katkısızlamaktadır. Bu janr baplarının yangın dayanımı derecesi ile yangına dayanıklılık süresini belirtmektedir.

Yangın çıkış kapısı yangına Avrupa yakası kapısı karşı önlemlerin alınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda rapor belirtilen noktalarda makul müddet ısı ve alaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Kanatlar içinde orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein dayanak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page